Samenwerking tussen Bednet en Lernova: onderwijs voor elke leerling

Share

Lernova ondersteunt al vijf jaar lang de werking van Bednet, waardoor langdurig zieke leerlingen de kans krijgen om vanop afstand hun lessen te blijven volgen. Dankzij deze samenwerking krijgen leerlingen die via Bednet vanop afstand de lessen volgen, gratis toegang tot de lesmethodes van Lernova. Zo kunnen ze, net als hun klasgenoten, actief deelnemen aan de lessen en hun leertraject blijven volgen.

Leerkrachten kunnen eenvoudig het lesmateriaal beschikbaar stellen aan leerlingen die vanop afstand de lessen volgen. Of het nu gaat om aardrijkskunde, wiskunde, Nederlands of een ander vak, de leerling kan via Lernova de lessen blijven volgen op een manier die aansluit bij het lesprogramma.

 

 

"We zijn ontzettend blij dat initiatieven zoals Bednet bestaan."

Cedric Koslowski - CEO Lernova

 

Langdurig zieke leerlingen hoeven hun leerproces niet te onderbreken en blijven betrokken bij de klas en het lesprogramma, ondanks hun afwezigheid. Zo dragen we bij aan een inclusieve leeromgeving, waar elke leerling, ongeacht de omstandigheden, toegang heeft tot kwaliteitsvol onderwijs.

 

 

"Onze samenwerking met Bednet sluit perfect aan bij onze missie om onderwijs toegankelijk en inclusief te maken voor iedereen."

Cedric Koslowski - CEO Lernova


Met dit initiatief hopen Lernova en Bednet dat scholen nog beter ondersteund worden in het begeleiden van leerlingen die vanop afstand les volgen.


Lernova BLACK educatieve uitgeverij-2Wil je meer weten over hoe jouw school Bednetters kan ondersteunen met de Lernova lesmethodes? Bezoek de website van Bednet voor meer informatie.

Vraag jouw gratis account aan!